Jadefitt - Felnőtt játszóterek - Kültéri fitness eszközök

Kültéri fitness parki eszközök

A kültéri fitness parki eszközök elsősorban felnőtteknek lettek kifejlesztve a szabadidő aktív, hasznos eltöltése érdekében ("felnőtt játszótér"). A tervezők nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy a mai kor emberének beszűkült mozgási lehetőségeit ezen eszközökkel bővítse. Általuk olyan mozgásformák végezhetők, amelyeket nem áll módunkban gyakorolni a hétköznapok során.
Termékválasztékunk 2012. októberétől bővült, így remélhetőleg a fiatalabb korosztály is jobban megtalálja fizikai kondíciójának megfelelő testedző eszközöket.

A FITNESS PARK NEM GYERMEKJÁTSZÓTÉR! Viszont gyermekjátszótér mellé helyezett néhány kültéri fitness eszköz megoldja a szülő-gyermek egyidejű kikapcsolódását, aktív mozgását egymást „szemmel tartva”.

Minden kültéri fitness eszköz tanúsítvánnyal rendelkezik, melyet a  német TÜV/GS Product Service állított ki.

Funkció

Felső végtagok izmainak erősítése mellett fokozza a vállízületek rugalmasságát és mozgékonyságát. 

Funkció

Derék és lábizmok fejlesztése, erősítve a rugalmasságot és mozgékonyságot a deréktájon.

Funkció

Fejleszti és erősíti az egész test ízületeit, növeli a szív-és tüdőkapacitást. Intenzív mozgást biztosít, így zsírégető szerepe révén kiváló alakformáló.

Funkció

Fejleszti a derék és a csípő izmait, javítja a rugalmasságot és gyorsaságot a deréktájon. Kiváló alakformáló.

Funkció

A végtagok mozgása által a szív-és tüdőkapacitás növelése, a lábak és a mellkas izomcsoportjainak erősítése.

Funkció

Rugalmasabbá teszi az alsó végtagokat és a csípő ízületeit, fejleszti a mozgás képességet és koordinációt.

Funkció

Erősíti a felső végtagokat, a vállat és a mellkast, növeli a szív-és tüdőkapacitást.

Funkció

Erősíti a végtagok izomzatát és fejleszti végtagok összehangolt mozgását.

Funkció

Erősíti a szív-és tüdőkapacitást, fejleszti az alsó végtagok és derék izomzatát, javítja alsó végtagok rugalmasságát, koordinációt és stabilitást.

Funkció

A has, derék és hát izmainak fejlesztése.

Funkció

A felső végtagok a mellkas és a hát izmainak erősítése, valamint a szív és tüdő kapacitásának növelése.

Funkció

Erősiti a derék izmokat, javítja a rugalmasságot és a mozgás koordinációt. Tornáztassuk a hátat, a derekat, és a csípőt.

Funkció

Vállizmok erősítése és fejlesztése. Javítja a váll, csukló és könyök izületek általános rugalmasságát.

Funkció

Masszázs kültéri fitness eszköz. Hát és derék feszültségének enyhítésére. Javítja a vérkeringést és nyugtatja az idegrendszert.

Funkció

Alkalmas lábemeléssel a hasizom, tolódzkodással a mellizom, húzódzkodással a hát-és karizom, tehát a felsőtest izomzatának erősítésére. Az edzőgép használata előtt a bemelegítés javasolt, illetve kötött izomzatú felnőttek az edzés végén a nyújtást se felejtsék el.

Funkció

Közterületeken használható, kimondottan a felnőtt lakosságnak ajánlott többfunkciós kültéri fitness eszköz. Nem játék, így ügyelni kell arra, hogy a gyermekeknek szánt játszóeszközöktől elkülönítve legyenek telepítve! Alkalmas lábakasztással és húzódzkodással a hasizom, haladó kapaszkodó mozgással a hát-és karizom, tehát a felsőtest izomzatának erősítésére.

Funkció

Alkalmas fel-le lépegetéssel a lábizom, tolódzkodással a mell-és kar izomzatának erősítésére.

Funkció

Közterületeken használható, kimondottan a felnőtt lakosságnak ajánlott többfunkciós kültéri fitness eszköz. Nem játék, így ügyelni kell arra, hogy a gyermekeknek szánt játszóeszközöktől elkülönítve legyenek telepítve! Alkalmas lábemeléssel a hasizom, húzódzkodással a mell-, hát-és karizom, tehát a felsőtest izomzatának erősítésére.

Funkció

Közterületeken használható, kimondottan a felnőtt lakosságnak ajánlott többfunkciós kültéri finess eszköz. Nem játék, így ügyelni kell arra, hogy a gyermekeknek szánt játszóeszközöktől elkülönítve legyenek telepítve! Alkalmas lábakasztással és húzódzkodással a hasizom, haladó kapaszkodó mozgással a hát-és karizom, tehát a felsőtest izomzatának erősítésére.